Smart Webdesign - partenerul tau in Web Development si servicii IT

Identitate vizuala

imagesIntr-o cultura unde informatiile sunt din belsug dar timpul este limitat, ceea ce ajunge sa incante si sa inspire omul este exprimarea creativ-vizuala a unui brand. De fapt oamenii tind sa isi formeze o opinie despre ceea ce esti, inca inainte de a te cunoaste sau a asculta ceea ce ai de spus. O imagine artizanala este esentiala pentru a diferentia intr-un mod eficient si pentru a da incredere dar mai ales pentru a da propulsie unor strategii.

SA FIM CEEA CE SUNTEM

In timp ce ne cultivam caracterul si personalitatea, ce sunt definitorii in ceea ce priveste succesul, este foarte important sa ne comportam ca atare. Avand grija si oferind imaginii dumneavoastra o stabilitate ferma, va asigura sarmul si credibilitatea necesara pentru a trage exact persoanele, care de la bun inceput sunt o tinta pentru dvs. in interes de afaceri.

PARTEA VIZUALA A PUZZLE-ULUI

Odata ce va aflam povestea , noi va vom ajuta sa va creati o imagine. Aceasta include proiectarea unui logo , construirea unei biblioteci de grafice active si furnizarea unui ghid pentru formarea unui stil. “Ghidul de stil” (style guide) este un mini manual ce ajuta la implementarea si imbunatatirea consecventa aidentitatii dvs. vizuale. Contine directionari privind logo-ul de utilizare, alegerea culorilor si fonturilor adecvate si, de asemenea, poze sau ilustratii. Sabloanele Layout de asemenea sunt incluse pentru o mai buna comunicare viitoare.

Este posibil sa luati in calcul reproiectarea imaginii dumneavoastra visuala daca :

  • Infiintati o companie noua sau propulsati un produs
  • Incercarea de a schimba numele (ceva ce suna melodic pentru piata de marketing)
  • Aveti nevoie de repozitionarea sau revitalizarea unui produs
  • Imaginea dvs. pana acum a fost in continua dezoltare
  • Copilul vecinului a folosit logo-ul dvs. ca tema a unui proiect scolar