Smart Webdesign - partenerul tau in Web Development si servicii IT

Digital marketing

Consultantii nostri te ajuta sa alegi diferitele optiuni pe care le putem utiliza pentru proiectul dvs. in functie de nevoile fiecarei companii de la pozitionarea in motorul de cautarecampanii Google AdWordsFacebookYoutube, exploatarea potentialului in retele sociale si e-mail marketing.

Optimizare SEO on-site si off-site

Avem multe povesti de succes in optimizarea website-urilor web pentru motoarele de cautare(Search Engine Optimization). Planurile noastre de Internet Marketing si SEO includ rapoarte lunareprivind progresele inregistrate de website-ul dvs în motoarele de cautare si imediat începeti sa va bucuati de rezultate.

Socia media marketing

Specialistii nostri in comunicare vor fi cei mai buni aliati ai dvs, pentru a va ajuta sa definiti strategiasociala de media, astfel încat sa maximizeze potentialul pe care il ofera retelele sociale pentru a atinge obiectivele companiei dvs.

Campanii Google AdWords

Ne sfatuim cu privire la toate masurile necesare pentru punerea in aplicare si de monitorizareacampaniilor pay-per-click, fie pe Google AdWordsanunturile FacebookYahoo Ads sau altele. Experţii nostri va vor insoti in luarea deciziilor, cum ar fi alocarea bugetului, de selectie a pietelor de nisa, setarile campaniei si interpretarea rapoartelor corespunzatoare.

Email Marketing

E-mail marketing este un serviciu necesar pentru a va promova produsele sau serviciile prin intermediul email-urilor expediate catre consumatorii produselor dvs.