Smart Webdesign - partenerul tau in Web Development si servicii IT

Optimizare SEO

De ce trebuie optimizat web site-ul dvs. in motoarele de cautare?

Daca doriti ca si compania dvs. sa-si imbunatateasca vanzarile prin  numarul de vizitatori, o strategie excelenta este de a optimiza website-ul dvs. sa apara in pozitiile de top in motoarele de cautare cunoscut sub numele de Google.comBing.comYahoo.com.

Peste 80% dintre utilizatorii de Internet (care reprezintă milioane de oameni din intreaga lume), ajung la un site web pentru prima data printr-un motor de căutare.

Optimizarea SEO este de 2 tipuri :

On-site SEO

On-site SEO este exact ceea ce se aude. Optimizare SEO realizata in interiorul web site-ului fara a folosi elemente exterioare. Acesta poate include utilizarea de :

Tag-uri Titlu și meta tag-uri URL SEO friendly Articole / bloguri pe site Linkuri internet
H1 tag-uri Continut proaspat actualizat Densitatea cuvintelor cheie Harta site XML
Alt text grafic Timpul de incarcare al site-ului Redirecționări 301 Fișierul robots.txt
Layout si design elemente Indexarea    

Off-site SEO

Pe de alta parte, Off-site SEO este la fel de auto-explicativ. Se ocupa de toate elementele de SEO pe baza de marketing, care sunt efectuate in afara site-ului. Aceste elemente pot include:

Linkuri care duc inapoi spre site-ul dvs. Video optimizare de prezentare Social network marketing RSS Feeds
Inscriere in directoare web Analiza cuvinte cheie Comunicate de presa Web 2.0 marketing
Comentarii pe site-uri de profil, bloguri, forumuri Analiza competitor Linkuri platite  

SEO On-site si Off-site impreuna ca un intreg.

Cand va ganditi la On-site si Off-site SEO marketing, ar trebuie sa creati o strategie unica de marketing. Acest lucru nu este politica, în cazul în care va trebui sa fie un democrat sau republican, aceasta strategie uneste cele doua parti opuse impreuna pentru o abordare mai puternica.

Paginile web cu un rating crescut (Page Rank) indeplinesc toate elementele de mai sus si prezinta o puternica strategie SEO. In plus, acestea isi actualizeaza continutul si link-urile în mod constant pentru a se asigura ca isi pastreaza statutul.

Concluzie

Tineti minte ca optimizarea SEO este vigilent constanta, acesta se schimba in functie de strategia SEO folosita On-site cat si Off-site. Cu cat includeti mai multe elemente din lista de mai sus in site-ul dvs, cu atat mai mult veti avea succes pentru o optimizare SEO corecta si eficienta.