Smart Webdesign - partenerul tau in Web Development si servicii IT

Social media

social-media-logos 15773Retelele sociale precum FacebookTwitterGoogle PlusYouTube si LinkedIn, printre multe altele, la ora actuala sunt cele mai bune instrumente pentru a atinge obiectivele companiei dvs, pentru a imbunatati loialitatea clientilororganizarea de evenimente, de a primi feedback-ul pe produsele dvs.

Pentru a oferi potentialul maxim din retelele sociale, YAL Design va ofera acompaniament de experti care va pot identifica cel mai bun plan de actiune pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a evita greselile comune anumitor marci sau organizatii de pe Internet.

Dezvoltarea Strategiei dvs. in Social Networking

Ca parte a serviciilor noastre, veti fi intrebati de expertii nostri din departamentul tehnic care va vor pune un set de intrebari despre obiectivele companieidumneavoastra, in acest fel va vor ajuta la identificarea rutelor si rata de reimprospatare, necesare pentru a participa în mod corespunzator in aceste spatii virtuale . Avem capacitatea de a dezvolta strategii de SMO (Social Media Optimization).

Design grafic excelent şi programare web

Daca doriţi sa completeze echipa noastra aceste servicii cu activitati cum ar fi proiectarea de fundaluri Twitterpaginile de destinatie pentru Facebook,YouTube personalizat, sau sa integreze publicarea in tweet , blog , puteti conta pe departamentul nostru de design grafic si programare web. Avem ovasta experienta de lucru cu API-uri de servicii din retele sociale populare precum FacebookTwitterYoutube si Google Plus.