Smart Webdesign - partenerul tau in Web Development si servicii IT

Web design

La Smart Webdesign fiecare proiect de web design este analizat cu atentie, luand in considerare piata tinta, spre care se indreptata şi imprimarea personalizata a imaginii fiecarui client. Suntem mandri de nivelul de arta grafica la care a ajuns grupul nostru de profesionisti in web design, şi dorim sa vedeti o mostră de grafica de calitate in portofoliul nostru.

Un website care produce rezultate

Acest lucru este cel mai important atunci cand se construieste un web site. Pentru aceasta avem in vedere urmatoarele caracteristici:

Directionare catre o piata tinta definita

Cand ne vom intalni vom discuta asupra proiectul dumneavoastra, pentru a defini piata tinta pe care doriti sa comunice. Aptitudinile noastre grafice si experienta vor fi adaptate pentru a satisface aceste cerinte.

Navigare si uzabilitate usoara.

Toate web site-urile noastre sunt puse in aplicare cu indici, harti, meniuri, butoane şi ghiduri de text. In plus, după caz, luam in considerare toate cerintele necesare in termeni de utilizare a web site-ului, caracteristici pentru persoane cu deficiente de vedere, etc.

Design exclusiv in conformitate cu compania dumneavoastra.

Imaginea clientului corporativ ar trebui sa fie integrata in web site prin toate elementele pe care o cuprinde: culoritext şi imagini. Dacă organizatia dvs nu a definit o imagine corporativa, puteti consulta serviciile noastre profesionale de design in acest domeniu.

Prima linie a progreselor tehnologice.

Web Design inseamnă utilizarea codului HTML in conformitate cu ultimele standarde convenite de catre W3C, folosind cele mai noi tehnologii de dezvoltare, precum şi cele mai noi concepte vizualepentru site-ul Web.

Satisfactia clientilor.

Un timp scurt pentru a descarca informatii, fara a pierde din vedere impactul grafic si textual, necesare pentru a crea o experienta valoroasa a obiectivul utilizatorului.